photo1 photo2 photo3 photo4 photo5 photo6 photo7 photo8 photo9 photo10


Zootechnika – studia I stopnia – niestacjonarne

piątek 21.04.2023

semestr I – Anatomia zwierząt_2021-2022_sylabus Dobrostan zwierząt_2021-2022_sylabus Ekonomia_2021-2022_sylabus Ergonomia_2021-2022_sylabus Mikrobiologia_2021-2022_sylabus Ochrona własności intelektualnej_2021-2022_Sylabus Statystyka opisowa_2021-2022_sylabus Zasady postępowania ze zwierzętami doświadczalnymi_2021-2022 Zoologia_2021-2022_sylabus

semestr II -Chemia_2021-2022_sylabus Ekologia_2021-2022_sylabus Embriologia i histologia zwierząt_2021-2022_sylabus Genetyka zwierząt_ZT__2021-2022_sylabus Rozród zwierząt gospodarskich_2021-2022_sylabus Użytkowanie łąk i pastwisk_2021-2022_sylabus

semestr IIIBiochemia zwierząt_2021-2022_sylabus Mechanizacja produkcji zwierzęcej_2021-2022_sylabus Metody pracy hodowlanej_2021-2022_sylabus Podstawy produkcji roślinnej_2021-2022_sylabus Statystyka matematyczna_2021-2022_sylabus

semestr IV -1Z_4L_Biologiczne podstawy żywienia 1Z_4L_ Higiena zwierząt  1Z_4L_Hodowla zwierząt futerkowych 1Z_4L_Pszczelnictwo 1Z_4L_Fizjologia zwierząt

semestr V1Z_5Z_Hodowla bydła 1Z_5Z_Hodowla drobiu 1Z_5Z_Hodowla koni 1Z_5Z_Hodowla owiec 1Z_5Z_Żywienie zwierząt

semestr VI1Z_6L_Hodowla trzody chlewnej 1Z_6L_Hodowla zwierząt 1Z_6L_Ochrona zdrowia koni 1Z_6L 1Z_6L_Organizacja gospodarstwa agroturystycznego_Podstawy_ekonomiki_i_marketingu 1Z_6L 1Z_6L_Produkcja owczarska_Profilaktyka weterynaryjna

semestr VII1Z_7Z_Hodowla ryb 1Z_7Z_Organizacja produkcji zwierzęcej1Z_7Z_Praktyka II 1Z_7Z_Produkcja mleka i mięsa wołowego 1Z_7Z_Seminarium inżynierskie 1Z_7Z_Towaroznawstwo produktów pochodzenia zwierzęcego 1Z_7Z_Wspólna polityka rolna 1Z_8L_Wykorzystanie produktów pszczelich

semestr VIII -1Z_8L_Alternatywne systemy produkcji zwierzęcej 1Z_8L_Podstawy przedsiębiorczości 1Z_8L_Seminarium inżynierskie 1Z_8L_Użytkowanie trzmieli i pszczół samotnic

Przedmioty do wyboru Alternatywne systemy produkcji zwierzęcej Bazy danych w hodowli zwierząt Bydło mięsne Chów i hodowla psów Drobiarstwo Historia i Rozwój Drobiarstwa w Polsce i na Świecie Hodowla kóz Hydrobiologia Jakość w analityce pasz Nawożenie roślin paszowych Ochrona zdrowia koni Organizacja gospodarstwa agroturystycznego Organizacja produkcji zwierzęcej Prewencja i bioasekuracja w produkcji zwierzęcej Produkcja mleka i mięsa wołowego Produkcja owczarska Przemysłowa produkcja pasz Rozród psów Techniki histologiczne w badaniach kręgowców Technologie produkcji skór futerkowych Użytkowanie trzmieli i pszczół samotnic Współczesne kierunki użytkowania koni Wybrane aspekty chowu i hodowli koni Wykorzystanie produktów pszczelich Zastosowanie_informatyki_w_hodowli_zwierząt Zootechnika-po-angielsku

Przedmioty humanistyczne: Podstawy przedsiębiorczości Podstawy_ekonomiki_marketingu ZT-1Z_Ekonomia ZT-1Z_Ochrona własności intelektualnej Zwierzęta w kulturzeRelated: 3333 nw quimby st, portland, or 97210, kid friendly rooftop restaurants dallas, maryland child support arrears forgiveness, events in st charles, mo this weekend, national veterinary associates address, rezo cut chicago, primrose schools tuition, mochinut chicago locations, 19 steak and seafood dress code, worcester obituaries today, 1972 piper comanche 260c for sale, , average weight a woman can lift in kg, jetblue gateway program, testicle festival colorado,Related: coles gift card latitudepay, strange things found in coal mines, air france business class pyjamas, deryk schlessinger 2020, hudson farm club membership cost, hardin county sample ballot 2022, used atlas transfer case for sale, my cat ate a shamrock plant, estructura de romeo y julieta, bts reaction to you fainting during pregnancy, mn fastpitch teams looking for players, how to upgrade cypher equipment wow, cignall smithfield opening hours, bekah neulinger, white label dropshipping suppliers usa,


Wydział Hodowli, Bioinżynierii i Ochrony Zwierząt - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie