X Forum Sektora Wołowiny
Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego, Rada Sektora Wołowiny oraz współorganizator Federacja Branżowych Związków Producentów Rolnych organizują Forum Sektora Wołowiny. W tym roku odbędzie się jubileuszowa X edycja wydarzenia, które odbywa się pod patronatem honorowym Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Udział w X edycji Forum zapowiedział Komisarz UE ds. rolnictwa Janusz Wojciechowski oraz Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi. Wydarzenie odbędzie się 2 lutego 2024 r. w formacie hybrydowym: stacjonarnie w Hotelu Marriott w Warszawie al. Jerozolimskie 65/79 oraz z wykorzystaniem technik komunikacji zdalnej.
Zagadnienia jakie chcemy poddać dyskusji to propozycje do założeń nowej WPR, oraz szans i zagrożeń dla europejskiego rolnictwa w kontekście ewentualnej akcesji Ukrainy, transformacja sektora wołowiny w kierunku zrównoważonym ze szczególnym uwzględnieniem dobrostanu bydła, ograniczenia substancji aktywnych w leczeniu zwierząt, redukcji emisji gazów cieplarnianych oraz lepszego zarządzania jakością̨ kulinarną, ważnej roli produkcji zwierzęcej w zrównoważonej produkcji rolnej i mięsa w zrównoważonej diecie.
W dyskusjach X Forum uczestniczyć będą jak co roku przedstawiciele organizacji oraz instytucji polskich jak i międzynarodowych.
Więcej informacji na stronie: https://beefforum.pl/
Twitter: https://twitter.com/BeefForumEU
Facebook: https://www.facebook.com/beefforum.eu
- Podstrony Informacje organizacyjne z udostępnionymi informacje dla uczestników wydarzenia: beefforum.pl/informacje-organizacyjne
- Podstrony Program z udostępnionymi programem wydarzenia beefforum.pl/program (będzie aktualizowana na bieżąco, zapraszamy do śledzenia)
W hotelu Marriott do 25 stycznia 2024 r. obowiązują specjalne ceny dla uczestników wydarzenia:
Pokój jednoosobowy ze śniadaniem / dobę: 590 PLN + VAT
Pokój dwuosobowy ze śniadaniem (cena dla 2 osób w jednym pokoju) / dobę: 660 PLN + VAT
Rezerwację można dokonać:
mailowo na adres: warsaw.reservation@marriott.com podając hasło „10 Beefforum”
poprzez kontakt telefoniczny z hotelem: dział rezerwacji +48 22 630 5528 podając hasło „10 Beefforum”
poprzez link Book Your Group/Corporate Rate | Marriott International